Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor het consult

Als u een afspraak bij ons maakt krijgt u een bevestigingsmail met daarin een digitaal intakeformulier. Hierop vult u informatie in over uw bestemming, de reisduur en de activiteiten die u tijdens de reis gepland heeft. Ook wordt gevraagd naar uw gezondheid en eventuele medicatiegebruik. Aan de hand van de informatie stelt de reizigersverpleegkundige een vaccinatie- en malaria-advies voor u op.

Tijdens het consult

Op de dag van het consult wordt het vaccinatie- en malaria-advies met u besproken. U krijgt direct de aanbevolen vaccinaties en indien nodig wordt een recept voor malariaprofylaxe uitgeschreven. Uiteraard is er tijdens de afspraak ook tijd om uw vragen te stellen. En zijn er kinderen bij dan nemen wij daarvoor de tijd.

Vervolgconsult?

Indien nodig wordt een vervolgafspraak gemaakt. Ter voorkoming van sommige reisziekten is namelijk een herhaalvaccinatie nodig. Bij het afrekenen betaalt u alleen voor het consult en de vaccinaties/recepten die u op dat moment gekregen heeft. Een eventuele vervolgafspraak wordt dus nog niet in rekening gebracht.