Overslaan en naar de inhoud gaan

Travel Clinic Erasmus MC is de reis- en vaccinatiekliniek van het Erasmus MC. Wij geven gezondheidsadviezen voor, tijdens en na de reis en vaccineren zo nodig tegen infectieziekten. Daarnaast zien wij patiënten die vaccinaties nodig hebben vanwege een ziekte of geplande behandeling, en beroepsgroepen die in aanraking kunnen komen met infectieziekten.

Travel Clinic Erasmus MC werkt nauw samen met de tropenpolikliniek en afdeling Viroscience van het Erasmus MC. Gezamenlijk bieden wij het Spreekuur bijzondere reizigers, doen we wetenschappelijk onderzoek en verzorgen we onderwijs voor professionals. Lees meer over wat wij doen >

Kom bij ons werken!

Ben je verpleegkundige en toe aan een nieuwe stap? Heb je affiniteit met reizen en lijkt het je leuk om een eigen spreekuur te draaien? Word reizigersverpleegkundige bij de grootste vaccinatiekliniek van de regio Rotterdam!

Als reizigersverpleegkundige (24-36 uur) zorg jij ervoor dat mensen goed geïnformeerd en beschermd op reis gaan:

  • Je draait zelfstandig een spreekuur.
  • Je geeft adviezen over reizen en gezondheid.
  • Je adviseert over benodigde vaccinaties en malariaprofylaxe.
  • Je dient de benodigde vaccinaties toe en draagt zorg voor de juiste recepten.
  • Waar nodig stem je af met onze internist-infectiologen.

 

Maar je doet meer! Je ziet ook professionals die werkzaam zijn in risicovolle beroepen en patiënten die door ziekte of behandeling een verminderde afweer hebben. Jij adviseert welke vaccinaties zij nodig hebben en dient deze toe. Daarnaast heb je een uitvoerende rol bij klinische studies en draag je door kennisdeling bij aan de ontwikkeling van je vak.

Meer weten? Lees snel verder op Werkenbijerasmusmc.nl