Contact en routebeschrijving

Lees hier hoe u in contact komt met de Travel Clinic en hoe u onze locatie bereikt.

 

Post- en bezoekadres

Travel Clinic Erasmus MC
Zimmermanweg 7
3015 CP Rotterdam
 

Telefoon: 010 704 5050 (ma t/m vrij van 8.30 tot 17.00 uur)
Mail: travelclinic@erasmusmc.nl

 

Afspraak maken

Telefonisch via bovenstaand telefoonnummer of het online afsprakensysteem

 

Vragen?

Bekijk de Veelgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij, neem dan telefonisch contact met ons op.
 


Route 
 

Met de auto
De Travel Clinic bevindt zich naast de hoofdingang van het Erasmus MC. Het Erasmus MC staat aangegeven vanaf de Ring Rotterdam. In de directe omgeving van het Erasmus MC volgt u de bewegwijzeringsborden naar de parkeergarage Westzeedijk of Wytemaweg. Vanuit de parkeergarage volgt u de borden Hoofdingang Erasmus MC. Aangekomen bij de hoofdingang gaat u naar buiten, waar u aan uw linkerhand de Travel Clinic vindt. Bekijk ook deze locatiefoto

Parkeren
Bij de voordeur van de Travel Clinic en op het voorplein bij de hoofdingang kunt u uitsluitend in- of uitstappen. Er is géén parkeergelegenheid voor de deur. U kunt parkeren in parkeergarage Westzeedijk of Wytemaweg. Vanuit de parkeergarage volgt u de route zoals hierboven aangegeven.


Openbaar vervoer

De Travel Clinic is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Metrolijn A, B of C 

* stap uit bij halte Dijkzigt en volg de borden Erasmus MC, vlak voor de hoofdingang vindt u de Travel Clinic aan uw rechterhand.

Bus 44
* stap uit bij halte Dijkzigt en volg de borden Erasmus MC, vlak voor de hoofdingang vindt u de Travel Clinic aan uw rechterhand.

Tram 8
* stap uit bij halte Kievitslaan. Loop de parkeergarage Westzeedijk in en volg daar de borden Ingang. U komt in het voetgangersgebied (Passage), volg vanaf hier het bord Hoofdingang en loop de trap af naar buiten. Direct aan uw linkerhand vindt u de Travel Clinic.

 
 

Deel & Print