Consultkosten

Net als bij elke zorgverlener en/of ander vaccinatiebureau wordt er bij de Travel Clinic een consultprijs berekend. In een consultbedrag is inbegrepen: een advies/beoordeling, arbeidskosten en verrichtingen van ons medisch- en administratief personeel, informatiefolders, administratie en huisvestingskosten. U kunt bij de Travel Clinic alleen met PIN betalen.

Krijg ik korting als ik samen met mijn reisgenoot het vaccinatiespreekuur bezoek?
Ook als u met meerdere personen het vaccinatiebureau bezoekt, betaalt u per persoon consultkosten. Het advies is op het individu afgestemd. Daarnaast is er meer tijd gereserveerd voor een afspraak waar meerdere personen voor staan aangemeld.

Niets nodig, toch consultkosten?
Soms blijkt tijdens een consult dat uw vaccinaties in orde zijn en dat u niet naar een malariagebied gaat. Tijdens de gereserveerde tijd wordt uw reis doorgenomen aan de hand van het intakeformulier en uw vaccinatiestatus wordt gecheckt. Eventueel worden aanvullende gezondheidsadviezen gegeven. U heeft dan geen vaccinaties en/of een malariarecept nodig, maar u rekent wel een consult af.

Moet ik ook voor een herhalingsconsult betalen?
Ook als u voor een tweede of derde vaccinatie komt, wordt een consult berekend. Dit herhalingsconsult is wel goedkoper omdat het meestal minder tijd kost dan een eerste consult.

 

Medewerkers en studenten Erasmus MC
Mensen die in dienst zijn van het Erasmus MC, medewerker en/of student, betalen geen consultkosten. Voorwaarde is echter wel dat de medewerker/student te vinden is in de bereikbaarheidsgids van het Erasmus MC.  

Deel & Print