30 november 2018

Havensymposium 2018 - terugblik n.a.v. enquete

Wij kijken als organisatie met een tevreden gevoel terug op het Havensymposium 2018. Met ruim 650 deelnemers hebben we deze dag als zeer positief ervaren.

Deel & Print

Dit jaar hebben we veel aandacht gegeven aan onze informatievoorziening voor en tijdens het congres. U heeft dit gewaardeerd, want u beoordeelde onze informatievoorziening met een 8,6. Het Beurs-World Trade Center als congreslocatie waardeert u met een 8,2 en qua bereikbaarheid scoorde het Beurs-World Trade Center een 8,1. De locatie heeft er ook dit jaar veel aan gedaan om u van een lekker kopje koffie/ thee en een goede & gezonde lunch te voorzien. Hoewel de logistiek een punt van aandacht voor ons blijft, heeft u de catering wel gewaardeerd. Dit kwam onder ander naar voren vanuit de hogere score (7,9) in vergelijking met vorig jaar en de positieve opmerkingen over de verschillende gerechten en broodjes. De koffie uit de barista wordt jaarlijks enorm door u gewaardeerd. Dit jaar hebben we slechts één karretje ingehuurd, we kijken of we dit volgend kunnen aanvullen met nog een extra barista.

 

Het programma bestond uit een groot aantal interessante onderwerpen die u gemiddeld met een 8,0 waardeerde, terwijl u de toepasbaarheid voor de praktijk een 7,2 gaf. Het onderwerp ‘Rabiës: oud & nieuw was uw meest favoriete onderwerp (9,3), gevolgd door Gele Koorts (9,0), Polio en Tularemia (beiden een 8,4). De onderwerpen en sprekers waardeerde u met een 8,1 waarbij dr. Bram Goorhuis als hoogste scoorde met een 9,4 gevolgd door dr. Lennert Slobbe met een 9.0 en dr. Perry van Genderen met een 8,7.

Vanuit de enquête kwam o.a. naar voren dat de sheets in de presentaties wat u betreft in het Nederlands moeten en dat de onderwerpen nog meer mogen aansluiten bij de praktijk. Verder gaf u aan dat het programma nog interactiever mag. Wij gaan hiermee aan de slag en vragen u om ook met ons mee te denken. Bepaalde zaken zijn voor ons veel moeilijker te realiseren. Zo kunnen we er niet voor zorgen dat de stemkastjes van ‘stootkussentjes’ worden voorzien en hebben we geen invloed op de slechte bereikbaarheid door wegwerkzaamheden in de stad. Wij streven er in ieder geval naar om de door u genoemde aandachtspunten mee te nemen in de organisatie voor Havensymposium 2019. Vanzelfsprekend geldt hierbij dat dit wordt gedaan binnen de mogelijkheden die wij als organisatie hebben.

 

Indien u interesse heeft in de hand-outs van de verschillende presentaties kijk dan onder downloads.

Heeft u ideeën laat het ons weten via e-mailadres mhofland@havensymposium.nl

 

 

Datum 30 november 2018
Tijd 09:00 - 17:00 uur
Locatie

World Trade Center

Beursplein 37

3011 AA Rotterdam

Kosten (huis)arts € 230.00
Kosten verpleegkundige en niet (para-)medici € 190.00
Inbegrepen Lesmateriaal, koffie, thee, lunch en borrel.
Accreditatie Uw presentie werd bij GAIA voor u geregisteerd.
Havensymposium 2018 - terugblik n.a.v. enquete
Havensymposium 2018 - terugblik n.a.v. enquete

Het symposium werd mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Logo_kleur_333x80px_Bilthoven_Biologicals.jpg
Brocacef_logo-zorglogistiek_rgb-01.jpg
logo europortpharmaceuticals.png
logo glaxosmithkline.png
Pfizer-Vaccines-logo[1].jpg
Pasteur_RVB.jpg
logo travelsafe.png

Locatie