English

Afspraak maken

Maak online of telefonisch een afspraak voor een consult, vaccinaties en/of malaria advies. Doe dit tijdig; bij voorkeur zes weken voor vertrek.

Vaccinaties en Reizigersadvies

Tegen veel ziektes kunt u zich voordat u op reis gaat laten vaccineren. De Travel Clinic geeft persoonlijk advies, afgestemd op uw reisdoel.

Consultkosten

Net als bij elke zorgverlener en/of ander vaccinatiebureau wordt er bij de Travel Clinic een consultprijs berekend. In een consultbedrag is inbegrepen: een advies/beoordeling, arbeidskosten en verrichtingen van ons medisch- en administratief personeel, informatiefolders, administratie en huisvestingskosten. U kunt bij de Travel Clinic alleen met PIN betalen.

Vaccineren op locatie

Naast het reizigersspreekuur biedt de Travel Clinic organisaties de mogelijkheid om hun mensen te laten ‘vaccineren op locatie’. Het voordeel hiervan is dat alle deelnemers tegelijk gevaccineerd worden en er geen reisafstand is.

Privacyverklaring

De Travel Clinic Erasmus MC gaat met de grootste zorgvuldigheid om met de gegevens van bezoekers die in het kader van een bezoek aan de website beschikbaar komen. De Travel Clinic zal daarom deze gegevens uitsluitend gebruiken in overeenstemming met de in deze privacyverklaring beschreven doeleinden.

Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan deze gegevens worden ontleend. De reisbestemming, verblijfsduur, soort reis, gezondheid en leeftijd van een persoon bepalen welke vaccinaties, anti-malariamaatregelen en of andere, al dan niet preventieve, gezondheidsmaatregelen nodig zijn. U dient zich dan ook steeds persoonlijk te laten adviseren over de maatregelen die voor uw reis belangrijk zijn.

Klachten

Als u een klacht heeft, dan horen we dat graag. Alleen dan kunnen we het probleem oplossen en onze zorg- en dienstverlening verbeteren.

Openingstijden

Maandag 8:45 - 16:30
Dinsdag 8:45 - 19:00
Woensdag 8:45 - 16:30
Donderdag 8:45 - 16:30
Vrijdag 8:45 - 16:30

Telefonisch bereikbaar van
8.30 tot 17.00 uur (ma-vrij)

Volg ons

Adresgegevens

Travel Clinic Erasmus MC
Zimmermanweg 7
3015 CP Rotterdam
Telefoon 010 - 704 5050
(Naast hoofdingang Erasmus MC)
Routebeschrijving

Voor bedrijven:
Corporate Travel Clinic Erasmus MC

corporate.travelclinic.com

Travel Clinic Erasmus MC is ISO 9001 gecertificeerd

Travel Clinic Erasmus MC © 01/21. Alle rechten voorbehouden. Voorwaarden voor gebruik en uitsluiting aansprakelijkheid. 
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees voor gebruik onze privacyverklaring.
Door gebruik te maken van de site bent u akkoord met deze voorwaarden.

Deze website maakt gebruik van cookies. Lees voor gebruik graag onze privacyverklaring.
Door gebruik te maken van de site bent u akkoord met deze voorwaarden.
/privacy
Lees de privacyverklaring